Помощ

Отговори на вашите въпроси за поръчка

1. Как да поръчам карикатура по снимка?

За ваше удобство към всеки вид карикатура има удобна форма за поръчка. Тя ви позволява да опишете своята идея и да качите снимки, от които да нарисуваме карикатурата. Добре е към всяка снимка да пишете пояснение.

2. Какъв тип карикатура да избера?

Съветваме ви да прочетете внимателно описанията на различните типове. Няма „правилен“ и „грешен“ избор. Всичко зависи от вашето желание, настроение и възможности. Каквато и карикатура да изберете, тя ще донесе много усмивки и весело настроение на нейните получатели.

3. Колко снимки да кача за изработка на карикатура?

Най-важното е да качите ясни снимки с добро качество. Ако снимките са с лошо качество, ще се свържем с вас, за да ни изпратите нови. За предпочитане е да използвате снимки от фотоапарат, а не от Facebook, тъй като качеството ще е много по-добро. Лицето трябва да се вижда добре и по възможност да е усмихнато. Помнете, че карикатурите са рисуват въз основа на изпратените от вас снимки. Ако трябва да се нарисува специален предмет, например кола, мотор и т.н., може да качите снимка на предмета. В обобщение – броят на снимките зависи от идеята, но за едно лице 2-3 снимки са напълно достатъчни.

4. Кога става заплащането на готовата карикатура?

Заплащането е с наложен платеж. При повече бройки се заплаща капаро.

5. Как се осъществява доставката на изработената карикатура?

Доставката се осъществява от куриерска фирма “Speedy”. За поръчки до 150 лв. тя е за ваша сметка. При поръчка над 150 лв. ние поемаме доставката.

6. За колко време се изработва една карикатура?

Срокът зависи от типа на карикатурата. Обичайно времето за работа е 3-5 дни (без да включваме времето за доставка, което е 1 ден за гр. София и 2 дни за останалите градове в страната). В зависимост от степента на натовареност, има възможност да поемаме и бързи поръчки!

7. Мога ли да направя специална поръчка – друг размер, повече хора и т.н?

Да, може да отправите вашето запитване чрез формата за контакт и ще се свържем с вас за уточняване на подробностите.