Поръчай Item ID: #89

Карикатури пастел

Карикатура по снимка, нарисувана с пастел

Карикатури пастелКакво получавате: цветна и забавна карикатура, изработена с много въображение, свежи идеи и талант!

Цветните карикатури създават много настроение на всички. Вашият подарък със сигурност ще събере погледите и ще зарадва вашите приятели както никога досега. Карикатурите са подходящи за всякакви поводи или изненади: рождени и имени дни, юбилеи, сватби, партита, изненади… А може да направите и подарък без повод – ще бъде незабравима изненада!

Материали: бял лист, висококачествени пастели и много талант.

Срок за изработка: 3-5 дни.

Размери:
– за 1-2 лица: 35х50 см.
– за 3-4 лица: 40х50 см.
– за 5-6 лица: 50х60 см.

Рамкиране: чрез формата за поръчка по-долу може да изберете рамкиране. Използваме изчистена дървена рамка с антирефлексно стъкло. Изключително подходяща за карикатурите!

Как да поръчате: всичко, което трябва да направите е да напишете своята идея за карикатура и да качите снимки към формата за поръчка по-долу.

На следващата страница в процеса на поръчка, посочете своя и-мейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка и краен срок за получаване на карикатурата. След като направите поръчката, очаквайте да ви се обадим за потвърждение.

Обичайно карикатурата включва лицето/лицата и някое негово/тяхно качество, хоби, любим предмет. За карикатура с множество детайли, нестандартна идея и/или размер, ще се свържем с вас, след като направите поръчката и ще изготвим индивидуална оферта!

Безплатна доставка за поръчки над 199 лв.!

Приготвили сме ви и подарък – картичка!

Попълнете формата за поръчка на карикатура по-долу

За да поръчате веднага, моля, попълнете формата за поръчка по-долу. Чрез нея ще получите и точната цена според избраните от вас критерии.


Форма за поръчка на карикатура


Quantity:

*Опишете своята идея за карикатура, качете снимки и натиснете бутона "Поръчай":

Брой лица:

Рамкиране:

*Качи снимка (приемаме до 6 снимки, до 5 MB всяка):

Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:

Приемам Общите условия.

Product Information:

Карикатури пастел Карикатура по снимка, нарисувана с пастел Какво получавате: цветна и забавна карикатура, изработена с много въображение, свежи идеи и талант! Цветните карикатури създават много настроение на всички. Вашият подарък със сигурност ще събере погледите и ще зарадва вашите приятели както никога досега. Карикатурите са подходящи за всякакви поводи или изненади: рождени и имени […]