Поръчай Item ID: #69

Карикатури графика

Карикатура по снимка, нарисувана с молив/въглен

Карикатури графикаКакво получавате: един класически вариант – черно-бяла карикатура, с която да зарадвате всички традиционалисти, откриващи красотата в семплото и елегантното!

Графиката е един от най-древните похвати в изобразителното изкуство. Ние ще го съчетаем с вашите нетрадиционни идеи, за да нарисуваме за вас най-веселата карикатура. Тя ще създаде незабравима атмосфера на вашия празник и ще ви отличи като човека с най-оригинален подарък

Материали: бял лист, моливи/въглен и много въображение.

Срок за изработка: 3-5 дни.

Размери:
– за 1-2 лица: 35х50 см.
– за 3-4 лица: 40х50 см.
– за 5-6 лица: 50х60 см.

Рамкиране: чрез формата за поръчка по-долу може да изберете рамкиране. Използваме изчистена дървена рамка с антирефлексно стъкло. Изключително подходяща за карикатурите!

Как да поръчате: всичко, което трябва да направите е да напишете своята идея за карикатура и да качите снимки към формата за поръчка по-долу.

На следващата страница в процеса по поръчка, посочете своя имейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка, краен срок за получаване на карикатурата. След като направите поръчката, очаквайте да ви се обадим за потвърждение.

Обичайно карикатурата включва лицето/лицата и някое негово/тяхно качество, хоби, любим предмет. За карикатура с множество детайли, нестандартна идея и/или размер, ще се свържем с вас, след като направите поръчката и ще изготвим индивидуална оферта!

Безплатна доставка за поръчки над 199 лв.!

Не забравяйте за нашия подарък – картичка!

Попълнете формата за поръчка на карикатура по-долу

За да поръчате веднага, моля, попълнете формата за поръчка по-долу. Чрез нея ще получите и точната цена в зависимост от избраните от вас критерии.

 


Форма за поръчка на карикатура


Quantity:

*Опишете своята идея за карикатура, качете снимки и натиснете бутона "Поръчай":

Брой лица:

Рамкиране:

*Качи снимка (приемаме до 6 снимки, до 5 MB всяка):

Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:

Приемам Общите условия.

Product Information:

Карикатури графика Карикатура по снимка, нарисувана с молив/въглен Какво получавате: един класически вариант – черно-бяла карикатура, с която да зарадвате всички традиционалисти, откриващи красотата в семплото и елегантното! Графиката е един от най-древните похвати в изобразителното изкуство. Ние ще го съчетаем с вашите нетрадиционни идеи, за да нарисуваме за вас най-веселата карикатура. Тя ще създаде […]