Карикатури – акрил

Карикатури – акрил


Карикатура – акрил

Карикатура по снимка с акрил

Карикатура по снимка с акрилни бои мостраТози тип карикатурите се рисуват върху платно и техниката предполага сериозни умения. Резултата, обаче, си заслужава!

Тези карикатури ще се превърнат в незабравим подарък за всички, които имат чувство за хумор. Особено подходяща за важни събития – сватби, юбилеи и др.

Материали: платно, акрилни бои, въображение и сериозни умения!

Срок за изработка: 5-10 дни.

Размер на карикатурата до 4 лица включително: 35х50 см.
Размер на карикатурата за 5 и 6 лица: 50х60 см.

Чрез формата за поръчка по-долу може да изберете и рамкиране. Стандартно карикатурите върху акрил се рисуват върху подрамка и могат да бъдат подарени така. Ако отбележете рамкиране, ще се свържем допълнително с вас, за да уточним вида на рамката и профила.

Всичко, което трябва да направите е да напишете своята идея за карикатура и да качите снимки към формата за поръчка (имате възможност за пояснения и към самите снимки).

Моля да посочите имейл адрес, телефон за връзка и адрес за доставка. След като направите поръчка, очаквайте да ви се обадим за потвърждение.

Не забравяйте, че имате подарък от нас картичка!

Попълнете формата за поръчка на карикатура по-долуЗа да поръчате веднага, моля, попълнете формата за поръчка по-долу. Чрез нея ще получите и точната цена в зависимост от избраните от вас критерии.

Leave a Comment

Comments are closed.

Product Information:

Карикатура – акрил Карикатура по снимка с акрил Този тип карикатурите се рисуват върху платно и техниката предполага сериозни умения. Резултата, обаче, си заслужава! Тези карикатури ще се превърнат в незабравим подарък за всички, които имат чувство за хумор. Особено подходяща за важни събития – сватби, юбилеи и др. Материали: платно, акрилни бои, въображение и […]