Карикатура за влюбени

Карикатура за влюбени

Карикатура за влюбени


Карикатура за влюбени

Карикатура по снимка за вашата половинка

Карикатура за влюбени

Романтичната карикатура е перфектната изненада за човека, който обичате. И на вас ли ви е писнало да подарявате сърца и плюшени мечета? Възползвайте се от шанса да направите един чудесен подарък, който вашият партньор със сигурност не е получавал преди. Общата ви карикатура ще достави радост и двама ви. Ние ще изработим един незабравим подарък, с който да засвидетелствате любовта към своята половинка.

Карикатурата е за две лица и ще я получите в красива рамка. И внимание – само сега ще я получите с безплатна доставка! Това е нашият подарък за всички влюбени.

Какво получавате: най-оригиналния пролетен подарък – зашеметяваща карикатура, която ще накара вашата половинка да ви заобича още повече!

Материали: бял лист, висококачествени пастели и много талант.

Срок за изработка: 3-5 дни.

Размер: 35х50 см.

Рамкиране: стилна дървена рамка с антирефлексно стъкло – страхотен завършек на вашия подарък

Как да поръчате: всичко, което трябва да направите е да напишете своята романтична идея за карикатура в конкакти

.

Leave a Comment

Comments are closed.

Product Information:

Карикатура за влюбени Карикатура по снимка за вашата половинка Романтичната карикатура е перфектната изненада за човека, който обичате. И на вас ли ви е писнало да подарявате сърца и плюшени мечета? Възползвайте се от шанса да направите един чудесен подарък, който вашият партньор със сигурност не е получавал преди. Общата ви карикатура ще достави радост […]