Поръчай Item ID: #471

Дигитална карикатура (е-Карикатура)

Карикатура по снимка, ръчно рисувана на професионален таблет

Какво получавате: ще направим за вас ръчно нарисувана карикатура от ново поколение, с която ще можете да забавлявате приятелите си в интернет пространството!

Вашата карикатура ще бъде разпечатана върху висококачествена хартия с размер А3 (30х40 см). Заедно с нея изпращаме и дигитален файл, от който можете да направите още копия на карикатурата за лична употреба, да го ползвате в социалните мрежи и каквото още ви хрумне.

Материали: професионален таблет, мощен компютър, много умения и талант.

Срок за изработка: 2-4 дни (обикновено до втория ден сме готови)

Размери:
– обичаен размер за дигитална карикатура А3 (30х42 см.)
– нестандартни А4 (21х30 см.), А1 (60х84 см.)

Рамкиране: чрез формата за поръчка по-долу може да изберете рамкиране. Използваме изчистена дървена рамка с антирефлексно стъкло. Изключително подходяща за карикатурите! За нестандартни размери, ще се свържем с вас.

Как да поръчате: всичко, което трябва да направите, е да напишете своята идея за карикатура и да качите снимки към формата за поръчка по-долу.

На следващата страница в процеса по поръчка, посочете своя имейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка, краен срок за получаване на карикатурата. След като направите поръчката, очаквайте да ви се обадим за потвърждение.

Обичайно карикатурата включва лицето/лицата и някое негово/тяхно качество, хоби, любим предмет. За карикатура с множество детайли, нестандартна идея и/или размер, ще се свържем с вас, след като направите поръчката и ще изготвим индивидуална оферта!

Безплатна доставка за поръчки над 199 лв.!

Нашето правило: подарък – картичка при всяка поръчка!

Попълнете формата за поръчка на карикатура по-долуЗа да поръчате веднага, моля, попълнете формата за поръчка по-долу. Чрез нея ще получите и точната цена в зависимост от избраните от вас критерии.


Форма за поръчка на карикатура


Quantity:

*Опишете своята идея за карикатура, качете снимки и натиснете бутона "Поръчай":

Брой лица:

Рамкиране:

*Качи снимка (приемаме до 6 снимки, до 5 MB всяка):

Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:
Пояснение:

Приемам Общите условия.

Product Information:

Дигитална карикатура (е-Карикатура) Карикатура по снимка, ръчно рисувана на професионален таблет Какво получавате: ще направим за вас ръчно нарисувана карикатура от ново поколение, с която ще можете да забавлявате приятелите си в интернет пространството! Вашата карикатура ще бъде разпечатана върху висококачествена хартия с размер А3 (30х40 см). Заедно с нея изпращаме и дигитален файл, от […]